Camping Ykema

Ligging
Onze camping ligt in Friesland bij het dorpje Sandfirden, midden tussen de weilanden en meren. De camping ligt aan het water ‘De Vlakke Brekken’, welke in open verbinding staat met het Heegermeer en de Fluessen.

Omgeving
Doordat ‘De Vlakke Brekken’, geen doorgaande vaarroute is kunt u er volop genieten van de ruimte en rust. Ideaal om te zeilen. Wilt u fietsen of kano’s huren, wij verzorgen het voor u. U ziet u kunt in ons mooie Friesland alle kanten op.

Camping
Camping Ykema heeft 40 ruime plaatsen en zijn allemaal voorzien van een stroomaansluiting. Voor de campinggasten staat in de schuur een wasmachine met centrifuge. Ook kunt u hier uw koelelementen kwijt. De camping is geopend van 1 april tot 31 oktober.

Aanbod
U kunt bij wijze van spreken zo uit u tent of caravan in uw boot of op uw surfplank stappen. Op het veld is een volleybalnet, een zandbak, schommel, wipwap en een trampoline voor de jeugd. In de schuur van de boerderij staat een tafeltennistafel en een voetbalspel. Ook hebben we hier een slechtweer-accommodatie met spelletjes en een bibliotheek. Er is gelegenheid om verschillende boten te huren, zoals polyvalken, roeibootjes, motorvletjes en jeugdzeilbootjes.
Wilt u er een dag of dagdeel op uit samen met collega’s of vrienden? We hebben de beschikking over een zeilpraam die geschikt is voor groepen van maximaal 12 personen. Wij zorgen voor een doorgewinterde schipper en u voor de bemanning. De groepsaccommodatie bestaat uit een dagverblijf met keuken en is volledig ingericht voor 40 personen. Het slaapgedeelte is ondergebracht in de oude boerderij en bestaat uit twee slaapzalen met ieder 20 bedden. Er is een prachtig nieuw toiletgebouw.

Share