Camping Lan en Mar Heeg

Ligging Lan en mar Heeg

Kleine watersport camping “Lan en Mar”
is fries voor land en meer. En niet voor niks want anders als de andere friesemerencampings ligt deze camping direct aan het grootste binnen meer van europa: het Heegermeer/de fluessen. Onze haven ligt direct aan dit meer. Op loopafstand ligt het gezellige watersportdorp Heeg met strandje en diverse horeca en winkels. Sneek is 10 km. en vanaf de camping zijn er mooie fietsroutes. De gaasterlandse bossen/IJsselmeer is ca. 25 min. rijden.
Bekijk eens onze website waar u ook online kunt boeken en bezettingen kunt bekijken. campingheeg.nl

Recreatie Lan en mar Heeg
Aan de waterkant zijn er veel mogelijkheden voor het zwemmen, vissen, zonnen en varen. Vanuit de haven vaart u direct het Heegermeer op. Er is een trailerhelling aanwezig dus neem uw boot mee ! Zelf verhuren wij polyvalken, en een ruime diesel sloep. Voor jonge en oudere kinderen is het hier leuk want er is wifi, een slecht weervoorziening met pooltafel ,skelters en de boerderij is erg in trek. Ook vinden ze vaak hun plekje op bv het hooi in de kalver stal. Dan zijn er nog de speeltuintjes en de trampoline en het voetbalveldje ! Een echte gezinscamping dus waarbij in het voor en naseizoen ook een groepstent gehuurd kan worden voor kleine groepen. U kunt ook twee chalets of cabins huren zie: 
 

Camping Lan en mar Heeg
De camping aan het water is opgedeeld in een beschut klein veld en een open en ruim veld. Hier langs staan wel grote bomen. Er zijn 40 ruime passanten plaatsen. Op elke kampeerplaats is een waterkraantje en een 10 amp. stroomaansluiting. Er is een net en schoon toiletgebouw aanwezig. Onlangs is er een gedeelte bij gebouwd met een zeer ruime gezinsruimte met hierin invalide toilet, 2 douchen en babybad en wasbak. Er zijn twee grote douchecabines met hierin een wastafel. Er zijn nog 6 extra douchecabines en 7 wc’s met 3 urinois’s. Ook is er een professionele droger en wasmachine.
Bij de receptie kunt u terecht voor folders en route-informatie.

Aanbod Lan en mar Heeg
Gratis Wifi
Trailerhelling + jollenhelling
Eigen haven aan het Heegermeer met ligplaatsen voor uw boot.
Slechtweerruimte met o.a.tafeltennis,chillhoek
Bakker op de camping (hoogseizoen).
Speeltoestellen,skelters, trampoline,
Melkveebedrijf waar u kunt rondkijken
Twee verhuur chalets (4 pers.) en twee Blokhuisjes (6 pers.)
Verhuur van polyvalk en sloep
Verhuur van E-bike of fiets

Share