Camping het Klokhuis

Ligging
In een van de kleinste gehuchtjes van Friesland ligt de camping Het Klokhuis in het Friese merengebied, aan de oever van de rustige Idzegaaster Poel. De camping ligt naast en achter de boerderij en op een afstand van 75 meter van het meer. In de omgeving liggen diverse kanoroutes.

Camping
De boerderij is een veehouderij in vol bedrijf met ca. 70 melkkoeien. Verder zijn er in en om de boerderij behalve koeien en kalfjes, ook schapen, ganzen, zwarte zwanen, eenden (Hollandse kwakers), kippen en konijnen. Kinderen kunnen dus heerlijk kennismaken met het boerenleven! Elke kampeerplek heeft een oppervlakte van ruim 100m2 en een aansluitmogelijkheid voor elektra.

Aanbod
U kunt bij deze camping 3 zeilboten (polyvalken) met buitenboordmotor huren. Tevens is er een nieuwe haven voor ligplaatsen. U bent in de gelegenheid om uw eigen boot mee te nemen. Wel wordt een kleine vergoeding voor de ligplaats gevraagd. Kano’s zijn in het nabij gelegen Oudega te huren en worden desgewenst op de camping bezorgd. Voor fi etsverhuur kunt u ook in het dorpje Oudega terecht.
Zwemmers, windsurfers, roeiers en vissers kunnen hun hart ophalen in dit gebied! Een tip voor vissers: zorg er wel voor dat uw vergunning in orde is.

Share