Camping de Wetterspetter

Ligging
De Wetterspetter is een gezellige minicamping met een prachtig uitzicht en heeft een unieke watersportlocatie in Zuidwest Friesland. Het dorp Indijk, waar de camping zich bevindt, maakt deel uit van het Grote Watersporthart van de Friese Meren en is gelegen aan het Heegermeer. Tevens ligt de camping in de nabijheid van de Gaasterlandse bossen

Omgeving
Op 4 kilometer afstand ligt het fraaie watersportdorp Woudsend. Woudsend is een dorp met verschillende bezienswaardigheden, horeca gelegenheden, winkeltjes en een supermarkt. U kunt de vaartocht direct vanaf de camping starten. Het mooie van de Friese Meren is dat het ontzettend divers is en dat watersportplaatsen als bijvoorbeeld Heeg, Woudsend, Sloten, Workum, Langweer en Sneek makkelijk te bereiken zijn.

Camping
Op de minicamping kunt u genieten van de rust en de ruimte van het Friese platteland. Er zijn namelijk 25 ruime staanplaatsen en schone sanitaire voorzieningen, die goed worden onderhouden. De kleinschaligheid en de karakteristieke 125 jaar oude boerderij met zijn ruim boerenerf, waarop verschillende activiteiten zijn te beleven, maakt de camping zeer in trek voor jong en oud. Naast de camping ligt de nabij gelegen haven met open verbinding naar het Heegermeer

Aanbod
Tijdens het verblijf op De Wetterspetter kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten voor jong en oud die uw vakantie compleet maken. De binnenaccomodatie, Jeu-de-boules-baan, speeltoestellen, ‘Mega’ zandbult, voetbalgoals, volleybalnet, trampoline, tafeltennistafel, polsstok en skelter zijn een aantal voorbeelden van de verschillende faciliteiten.

In de zomer worden er verschillende (watersport) activiteiten voor de jongere gasten georganiseerd als polsstokspringen, buikglijden op de buikglijbaan, zeilwedstrijdjes, volleybaltoernooitjes en nog veel meer. Borrelen, kaartavond, gezellig vuurkorf, of een barbecue met andere campinggasten zijn activiteiten voor de oudere gasten die worden georganiseerd om de gezelligheid tijdens uw vakantie niet te laten ontbreken.
Bij minicamping de Wetterspetter bent u ook op het juiste adres om zeilboten, motorboot, kano’s en een caravan te huren.

Share